Om naturens smarte olier

Hvad er æteriske olier?

Æteriske olier er naturligt fremkomne aromatiske forbindelser, der findes i frø, bark, stamme, rod, blade og andre plantedele, og er blevet brugt som plantemedicin/aromaterapi i årtusinder  til at skabe helse, velvære samt fysisk og psykisk balance

Æteriske olier 1
"DoTERRA betyder Jordens gaver"
doterra-logo

Certificerede æteriske olier

doTERRA olierne som jeg benytter, er certificeret til terapeutisk brug og er mærket med; CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade.

De æteriske olier optages meget hurtigt af kredsløbet, når de påføres hud og slimhinder og kan måles i blodet efter blot 26 sekunder.

Når disse oliemolekyler er trængt ind i blodbanerne, kan de bevæge sig til de ønskede områder i hele kroppen, og kan påvirke alle kroppens celler i løbet af 20 minutter. De æteriske olier efterlader ikke rester i kroppen og udskilles på naturlig vis  gennem huden, nyrer og tarme.

Æteriske olier er fysiologisk aktive, hvilket betyder at de har direkte indvirkning på cellerne i vores kroppe. Deres helt unikke opbygning gør, at de passerer cellernes membran, hvilket gør det muligt for dem at bekæmpe sygdomme både indeni og udenpå vores celler. Denne egenskab er helt enestående og adskiller æteriske olier fra f.eks. antibiotika, der ikke kan passere cellemembranen og dermed ikke kan bekæmpe sygdomme indeni vores celler. 

Når vi optager duften via indånding påvirker vi det limbiske system i hjernen so m er den del der kontrollerer vores instinkter og følelser. Nervesystemet bliver påvirket og kan udløse følelser samt give afslapning og/eller opløftet energi.

Ønsker du at vide mere om olierne, er du velkommen til at kontakte mig.

Jeg forhandler doTERRA´s produkter, så du kan bestille dem via mig.

Scroll to Top