Klangmassage med æteriske olier

Klangmassage 1

Klangmassage er en mere end 5.000 år gammel indisk helbredelseskunst, der har en stor afspændende virkning på sind, krop og sjæl.

Prøv en fantastisk oplevelse, hvor du modtager en blid og dybdegående massage på celleplan ved hjælp af smukke vellydende og healende tibetanske klangskåle. Disse bliver placeret på eller rundt omkring din krop og anslåes blidt så der kommer lyd og vibration.

Klangmassage har en god effekt på fysiske og psykiske symptomer som stress, søvnbesvær, dårlig mavefordøjelse, led- og muskelsmerter og giver samtidigt ro, balance og velvære.

Mens lydvibrationerne fra klangskålene gennemstrømmer din krop benytter jeg æteriske olier for at stimulere kroppens helbredende funktion. Olierne hjælper til at give mere glæde og velvære samt forbedret psykisk og fysisk balance. Olierne arbejder på celleplan – ligesom lydvibrationerne – og derfor giver det så god mening at kombinere dem under en klangmassage.

Jeg benytter 5-6 forskellige æteriske olier under behandlingen for at fremhæve oplevelsen med hver deres egenskaber:

Guld-buddha

Naturlige æteriske olier

Jeg bruger olier fra doTERRA, som er certificeret til terapeutisk brug, pga. deres 100% rene, autentiske og naturlige form.

Pernille-giver-klangmassage

Sansestimulering

Under behandlingen kommer jeg et par dråber på feks. dit håndled, hovedbund, hals og pande for at stimulere dine sanser på flere planer.

Klangmassage 2

Ingen kemi

doTERRA olierne er udvundet fra planter og de indeholder ingen kemiske eller kunstige ingredienser.

Klangmassage 3
“Klangmassage virkede hurtigt på mig i forhold til stress og ro her og nu! Det føles som en blid sitren igennem kroppen. Cellerne bliver stimuleret og får fornyet energi.”
- Sara Gellin

Sådan foregår en Klangmassage

Når du ankommer og er budt velkommen sidder vi stille og roligt i 10 minutter hvor du fortæller lidt om dit fysiske og psykiske velbefindende, og hvad du forventer at opnå med behandlingen.

Derefter starter jeg behandlingen som tager ca. 45 min. Du starter med at ligge på maven og afslutter på ryggen. Du er fuldt påklædt og jeg kommer kun til at røre dig, der hvor skålene placeres/flyttes til, og der hvor jeg smører de æteriske olier.

Efter klangmassagen får du lov til at ligge et par minutter for at mærke roen og fordybelsen. Hvis du har behov for det, kan du strække kroppen lidt ud.

Vi afslutter med en kort samtale, hvor du kan  fortælle lidt om oplevelsen, hvad du mærker og stille spørgsmål.

klangmassage
balance og harmoni

Efter behandlingen

Det er meget forskelligt fra person til person hvordan klangmassagen opleves og effekten heraf. Nogle bliver meget trætte og det er helt normalt, idet hele kroppen er blevet afspændt. Efter et par timer vil du opleve fornyet energi og vitalitet.

Der er vigtigt at drikke masser af vand efterfølgende og der skal helst ikke laves for mange aftaler. Brug resten af dagen til afslapning og nyd det.

Se FAQ og priser her.

Spørgsmål & svar

Få svar på dine spørgsmål om klangmassage her.

Du opnår bl.a. ro og balance i hele din krop og sjæl, og du mærker med tiden fornyet energi og velvære.

Jeg vil altid anbefale min. 3 behandlinger – med ca. 1 uges mellemrum – til at starte med for at opnår en større og dybere effekt. Kroppen skal lige boostes til have tillid til at slappe af og slippe stress samt de spændinger og blokeringer der ligger i systemet.

Derefter kan du komme igen enten hver måned eller hver anden måned for at give dig den lille wellness pause, som vi alle har brug for ind imellem, og få løftet humør og energi, blive åbnet op og give mere plads til at være den person som du er skabt til at være.

Fra du kommer til du går, skal du regne med, at der går 1 til 1,5 time – afhængig af hvor lang tid der er behov for for- og eftersamtale. Selve behandlingen tager 45 min.

Behandlingen foregår hjemme hos mig privat i Ålsgårde, og jeg glæder mig til at tage imod dig.

1 behandling inkl. æteriske olier – Pris kr. 450,-
3 behandlinger inkl. æteriske olier – Pris kr. 1.200,-. Du sparer 150 kr.
10 behandlinger inkl. æteriske olier – Pris kr. 3.800,-. Du sparer 700 kr.

Du kan betale kontant eller via MobilePay.

Scroll to Top